fbpx
< Terug naar overzicht

Beleef het in Vlaanderen

In heel Vlaanderen staan alle klanten in de schijnwerpers, en er valt heel wat te beleven. Van smakelijke ontbijtopties tot aantrekkelijke prijzen, modeshows, verrukkelijke proeverijen en livemuziek – het belooft een weekend vol gezelligheid te worden. Hieronder een selectie uit al het toffe, lekkere en unieke dat er te beleven is!

In heel Vlaanderen

Bij heel wat ketens zoals ICI Paris XL, HEMA, Damart, Zeeman, Veritas, Colora,…. en tal van zelfstandige winkels krijg je een leuk extraatje!

Per regio

LEUVEN: In Leuven maken we er dit jaar Het Langste Weekend van de Klant van! Van vrijdag tot en met de zondag geniet je van een stad vol beleving, verbinding en ontmoeting.

DENDERMONDE: Geniet van de animatie of proef lokale Dendermondse lekkernijen zoals Ros Beiaardpralines, La Confiance speculoos en Ros Beiaardkoffie.

HERZELE: Koop bij één van de deelnemende handelaars in groot Herzele en bewaar je afgestempelde kassabon goed! Op de
Streekproducten- en Creamarkt mag je bij vertoon van de kassabon een draai geven aan het prijzenrad en ga je met één van de mooie prijzen naar huis.

NINOVE: Kom meezingen met Samson en Marie en luister naar hun bekendste liedjes op het plein voor Ninia Shopping. Daarna krijg je de kans om ze persoonlijk te ontmoeten en Samson en Marie te verrassen met een mooie tekening tijdens de Meet & Greet.

HEIST-OP-DEN-BERG: Op het cultuurplein kun je genieten van een drankje in het retro café. Ondertussen vermaken de kinderen zich met de diverse optredens en kun je een unieke goodiebag scoren.

BALEN: Met de actie ‘Win een ontbijtmand’ maak je kans op Balense Kruierbons en ontbijtmanden.

SINT-GILLIS-WAAS: Verzamel de stickers en krijg een gratis ijsje of doe mee aan de tombola.

KOKSIJDE: Terwijl je in de winkelstraten flaneert, krijg je een mix aan straatanimatie voorgeschoteld. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een poëtische kapper, een grimeur en een ballonplooier.

NIEUWPOORT: Maak op een leuke en interactieve manier kennis met de verscheidenheid aan winkels en diensten die Nieuwpoort te bieden heeft tijdens de etalagezoektocht.

TORHOUT: Bij 4 aankopen in verschillende Torhoutse handelszaken kun je tijdens het Weekend van de Klant aan de mobiele bar een Brugse Zot consumeren, onder het genot van sfeermuziek en straatanimatie. Of win een van de Torhoutbonnen van € 50 door je aankoop
bij jouw favoriete handelaar!

POPERINGE: Het Weekend van de Klant leeft in Poperinge op de Grote Markt. Met springkastelen, muziek, gratis wafels en grime wordt het een aangename shoppingdag. Of je kunt een lekkere wafel nuttigen op de Grote Markt. Bovendien zijn er diverse prijzen te winnen.

PELT: Je bent een goedzak als lokaal te koopt. Op diverse plaatsen in Pelt zullen 100 goodiebags (gevuld met aanbod van lokale
winkeliers) uitgedeeld worden aan de shoppers.

TESSENDERLO: De winkeliers van winkeldorp Tessenderlo, maar ook horecazaken verrassen hun klanten met een cadeautje of leuke actie. Op het marktplein kun jij je vermaken met een paardenmolen, grimestand, meet & greet enballonnenclown.

HAM: Bij elke aankoop zal je op vertoon van het kassaticket op zaterdag een gratis drankje aangeboden krijgen in de deelnemende horecazaken. Op het gemeenteplein zal er animatie zijn voor de kinderen en een muzikale act zal voor de nodige beleving zorgen.

Ontdek alle activiteiten bij jou in de buurt!