Disclaimer

Op de webserver worden logbestanden bijgehouden. Dat zijn bestanden waarin wordt bijgehouden welke bezoeker, op welk tijdstip welke pagina’s heeft bezocht. Op basis van die logbestanden vindt regelmatig een analyse plaats van de aard van het bezoek aan de Weekend van de Klant-website: hoeveel bezoekers heeft de site per maand, welke pagina’s worden het meest bezocht en door wie, en met welke browser.

Op de Weekend van de Klant-site wordt gebruik gemaakt van cookies. Dat zijn kleine bestandjes die op de harde schijf van uw PC bewaard worden. Zij bevatten geen persoonlijke informatie, maar dienen enkel om uw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. Zo wordt bijvoorbeeld uw voorkeurstaal onthouden zodat u niet telkens uw taalkeuze moet aanduiden bij een volgend bezoek aan onze site. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browser indien u dat wenst. Hou er dan wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan onze site minder vlot kan verlopen.

Auteursrecht

De informatie, documenten en publicaties op deze site mogen mits duidelijke bronvermelding (via de verwijzing naar de url van deze website www.weekendvandeklant.be) verveelvuldigd en openbaar gemaakt worden.

Aansprakelijkheid

Comeos, UNIZO en UCM hebben met grote zorgvuldigheid deze website samengesteld. De Federaties geven evenwel geen garanties wat de actualiteit, de accuraatheid, correctheid, volledigheid of geschiktheid van de erin opgenomen informatie. Zij kunnen dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die het gevolg zou zijn door fouten of weglatingen.

Voor de informatie op deze site geldt dus een niet-aansprakelijkheidsbeding.

Deze Weekend van de Klant-site bevat links naar andere websites die interessant kunnen zijn voor de bezoekers van onze site. Comeos, UNIZO en UCM zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die gelinkte sites.

Download informatie over persoonsgegevens in het kader van het weekend van de klant