Wat is Weekend van de Klant?

Op 5 en 6 oktober 2024 organiseren UCM, UNIZO en Comeos het Weekend van de Klant. Het weekend brengt jaarlijks tienduizenden handelaars en consumenten samen in heel België en zet de cruciale rol van de handel- en dienstensector in de kijker.

Weekend van de Klant 2024 promotiebeeld

Connecteren & verbinden

Tijdens deze 8ste editie staat beleven, ontmoeten & verbinden centraal. De connectie tussen handelaars, consumenten en steden en gemeenten symboliseren we met een gele lijn. Die zie je terug in al onze communicatie en zal ook een ‘gele draad’ spelen in onze activaties.

Het basisidee: zeg dank je wel!

Tijdens Weekend van de Klant zeggen handelaars dank je wel aan hun klanten. Dank je wel om langs te komen, om een praatje te slaan, om iets te kopen, om plezier te beleven in onze zaak. En dat met een klein extraatje: een attentie, een degustatie, een workshop, … iets dat de expertise van onze handelaars in de kijker zet en de klant extra blij maakt.

Schrijf je in!

Zorg dat jij ook extra klanten over de vloer krijgt tijdens Weekend van de Klant. Schrijf je in voor begin september en ontvang gratis promomateriaal voor je zaak!