Registratie Vereniging
Schrijf de winkels in voor Weekend van de Klant

Door te registreren geef je heel wat extra visibiliteit aan je handelaars én de activiteiten die ze organiseren tijdens het Weekend van de Klant.

Gratis promopack

Winkels die ingeschreven zijn, ontvangen van ons een gratis promopack met de post. Jij kiest zelf wat je in dat promopack voorziet. Het bevat materiaal om de winkels te decoreren in de kleuren van Weekend van de Klant. Zo zien consumenten snel wie meedoet en komen ze zeker langs!

Online zichtbaarheid

Ingeschreven handelszaken verschijnen op onze website zodat klanten weten waar ze terecht kunnen voor een leuke extra beleving. Hier wil je niet ontbreken!

Zet activiteiten in de kijker

Weekend van de Klant staat volledig in het teken van beleving en het contact tussen handelaars en hun klanten. Moedig handelaars aan om tijdens het weekend voor leuke extra’s te zorgen. Enkele ideetjes: workshop, degustaties, geschenkjes, kleurprenten voor de kids, een modeshow, … voor meer inspiratie kan je hier terecht.
Wij verzamelen alle activiteit op onze website en selecteren er ook enkele voor artikels in de kranten van onze mediapartners.

Na de registratie kan je steeds zaken aanpassen via je persoonlijke login. Hou je wachtwoord dus goed bij.