fbpx
< Terug naar overzicht

Spot de Radio2 DJ’s tijdens Weekend van de Klant

De presentatoren van Radio 2 trekken er tijdens het Weekend van de Klant op uit en staan handelaars in heel Vlaanderen bij om al die extra klanten welkom te heten.  

Wil jij Anja Daems, Margaux Bogaert, Ann Reymen, Peter Van de Veire, David Van Ooteghem, Xavier Taveirne, Daan Masset, Karolien Debecker, Jana Smeets, Wouter Landuyt of Filip Ledaine zien meedraaien als een volleerde winkelbediende op zaterdag 5 oktober?

Ontdek hier welke reporter je waar kan spotten!

Wouter Landuyt gaat van 7 tot 10 uur meehelpen in Slagerij Pascal en Christel in Oostakker

Van 10 tot 13 uur kan je Daan Masset aan het werk zien in de Jambrouwerij in Riemst. Daan zal je verrassen met proevertjes van hun heerlijke jams.

Xavier Taveirne zal leuke herfstmandjes uitplanten van 8.30 tot 11.30 uur in bloemenwinkel Boekee in Jabbeke.

Het aanvullen van de winkel en uitdelen van attenties gebeurt van 9.30 tot 12 uur bij Broodatelier A&J in Maldegem door Peter Van de Veire.

Anja Daems laat je degusteren van de lekkerste pralines van Chocolaterie Soetkin in Kontich van 11 tot 14 uur.

In gaststad Mechelen krijg je, van 11 tot 14 uur, advies op maat door Ann Reymen in Lingeriewinkel Femina op de Bruul.

Laat je een stijvolle en elegante schoen aanmeten door Margaux Bogaert bij Louise Schoenen in Dendermonde tussen 13 en 16 uur.

Bloemen verbinden en daarom zal David Van Ooteghem unieke boeketjes maken bij Tuincentrum Braeckman in Laarne van 14 tot 17 uur.

Filip Ledaine zal je, tussen 14 en 17 uur, bedienen in de delicatessenzaak Mr. George in de Delhaize van Sint Kruis Brugge

Van 14 tot 17 uur zal Jana Smeets, de interieurspecialist van dienst zijn, bij speciaalzaak Driesmans in Kessel-Lo.

Karolien Debecker geeft je advies vintage, design en retro bij Troc in Sint-Niklaas van 14 tot 17 uur

Deel jouw ervaring met de Radio2 presentatoren op je sociale media en tag @Weekendvandeklant & Radio2 en wie weet win je wel een unieke Weekend van de Klant shopping bag.