fbpx
< Terug naar overzicht

DIGI komt eraan en dat wordt gevierd!

Binnenkort lanceert DIGI in België, een frisse wind door de telecomwereld. Met een strategie van opschalen en eigen netwerken bouwen willen we als gloednieuwe telecomspeler echt het verschil gaan maken. Naast een uitgebreid mobiel aanbod, zetten we ook in op (fiber) internet en televisie. Daarbij beloven we straffe prijzen, onbeperkt sturen en bellen en dat allemaal op een uitstekend netwerk. Om de lancering wat extra kleur te geven, zet DIGI een grote win-actie op.

Digitale connectiviteit is van enorm belang, voor zowel handelaars als consumenten. Of het nu gaat om vlot betalingen doen én ontvangen, je winkel online in de spotlight plaatsen of inspiratie opdoen via sociale media over dé gezelligste shopadresjes. Een betrouwbare verbinding is daar alles bij.

Benieuwd naar DIGI?

Ontdek DIGI tijdens Weekend van de Klant en breng een bezoekje aan onze DIGI-stand (mét gratis lekkernij!).

Je vindt ons in de Onze-Lieve-Vrouwstraat ter hoogte van de O-L-Vrouw over de Dijlekerk.

Win een jaar gratis DIGI Mobile!

En dat is nog niet alles! Tot we lanceren -en dat is héél binnenkort, want we zitten volop in de laatste testfases- maak je kans om één jaar lang gratis DIGI Mobile te winnen.

Meedoen is eenvoudig: vul het wedstrijdformulier in op onze website digi-belgium.be en misschien ben jij één van de gelukzakken die zorgeloos kan genieten van één jaar lang gratis bellen, sms’en en surfen (15GB per maand).

Waar wacht je nog op? Neem deel via www.digi-belgium.be